Vrei sa stii ce inseamna cand visezi apa. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru talmacirea viselor.

Ce inseamna cand visezi apa

Apa in general semnifica purificare sufleteasca si trupeasca, simbol al vietii, ne mentine in viata si ne daruieste viata. Daca ai visat o apa necurgatoare si curata asta inseamna ca vei fi cuprins doar de ganduri bune din partea apropiatilor dragi. Daca te visezi cazand in apa inseamna ca vei avea noroc pe plan sentimental si vei reusi sa pui pe picioare o relatie care era de mult cazuta cu o persoana draga tie.

Talmacirea viselor – apa

Daca visezi apa limpede a unui lac, semnificatia acestui vis este ca vei lega o prietenie cu un tanar care te va binedispune si vei avea o stare de bine. Daca apa din vis era tulbure asta e semn rau, vei avea probleme in ceea ce priveste sanatatea si vei cadea intr`o mare de suparari si necazuri.

Daca apa din vis susura cu un curs normal asta semnifica numai bine si nu exista niciun motiv de teama iar daca apa curge haotic, se revarsa si produce inundatii are o semnificatie negativa si pericolele stau la panda si sunt pe cale sa apara pe nepregatite. Putem concluziona ca apa lina numai bucurii aduce si vesti bune iar apa tulbure numai necazuri si dezastru.