Vrei sa stii ce inseamna cand visezi bataie. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru interpretarea viselor.

Ce inseamna cand visezi bataie

Bataia in vis semnifica trairile noastre intense interioare care ne produc tulburari si neliniste. Daca bataia din vis se dadea pe viata si pe moarte asta semnifica o puternica decizie a noastra de a refuza sa ne confesam sau sa recunoastem anumite conflicte de teama sa nu fim respinsi de cei din jurul nostru. Daca ai vazut doi oameni ca se bateau, este semn bun pentru tine ca esti deschis in a ti confesa trairile interioare si probleme care iti macina interiorul de altfel, dar vei evita sa raspunzi de ele.

Interpretarea viselor – bataie

Daca ai visat ca ai batut oameni necunoscuti, in ciuda acestui vis tulburator, in viata reala esti capabil si ai puterea sa infrunti rautatea celor din jurul tau. Daca ai visat ca ai fost batut, sa nu te sperii pentru ca in viata reala acest lucru vine cu o semnificatie buna si anume ca vei avea parte de multe schimbari in bine. Daca ai visat o bataie intre femei, este semn bun pentru ca in realitate vei avea parte de momente de fericire si multa bucurie.