Vrei sa stii ce inseamna cand visezi o flacara. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru talmacirea viselor.

Ce inseamna cand visezi o flacara

Flacara din visurile noastre semnifica ideea de purificare. Sau poate semnifica ideea figurata de in flacari. Ai o pasiune arzatoare pentru cineva din trecutul tau. Daca ai visat ca duceai o lupta cu flacarile trebuie sa ai mare grija in viata reala cum iti planifici puterile, energia si eforturile spre drumul reusitei. Sa pastrezi un echilibru intre ele si sa nu neglijezi nici o parte. Daca ai visat o casa in flacari vei avea dificultati in a demonstra prietenilor tai sa aiba incredere in tine.

Talmacirea viselor – flacara

Daca in vis ai aparut tu si stingeai flacarile, acest lucru dovedeste ca in lumea reala te stradui sa nu mai ai probleme in dragoste. Daca ai visat ca ai cazut in flacari, sporeste`ti atentia si ai mare grija la necazurile ce e posibil sa apara in perioada urmatoare, posibil sa auzi si vorbe rele despre tine. Daca in vis o lumanare avea flacara, este semn bun si pregateste`te pentru un cadou frumos sau vei fi partas la o veste buna.