Vrei sa stii ce inseamna cand visezi monede. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru talmacirea viselor.

Ce inseamna cand visezi monede

Daca ai visat ca dadeai monezi la oameni vei avea o perioada de prosperitate si stabilitate financiara. Daca in visul tau adunai monede este semn de ingrijorare pentru ca vei avea parte de nenorocire sau pierderi financiare. Daca ai visat ca aveai multe monezi pe care le aruncai, sa ai grija ce fel de afaceri manevrezi pentru ca iti vor aduce necazuri care iti vor provoca neplaceri cu privire la sanatate. Daca ai visat ca te`ai procopsit cu multe monezi, este semn bun pentru ca vei face o calatorie care iti va bucura existenta si vei avea multe bucurii.

Talmacirea viselor – monede

Daca ai visat ca erai dator cuiva cu monezi, este posibil ca in viata reala sa apara cineva din trecutul tau cu care sunt sanse mari sa reiei relatia care nu a mers la momentul potrivit. Daca in visul tau erai darnic cu cersetorii si le dadeai monezi este semn bun pentru ca vei avea o perioada prospera in afaceri.