Vrei sa stii ce inseamna cand visezi o adunare. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru talmacirea viselor.

Ce inseamna cand visezi o adunare

Daca te`ai visat intr`o adunare de oameni care te sufocau inseamna ca o perioada cu probleme financiare te va curpinde. Daca ai visat ca mergeai la adunarea fostilor tai colegi de generala, liceu sau facultate asta inseamna ca vei avea parte numai de surprize si momente placute. Daca ai visat o adunare de oameni, in care toti erau barbati, este semn bun pentru ca vei primi o invitatie la o petrecere. Iar daca adunarea pe care ai visat`o era formata din femei si barbati inseamna ca vei primi o invitatie de la cineva sa mergi la nunta.

Talmacirea viselor – adunare

Daca ai visat ca erai la tribunal intr`o multime de judecatori, nu e de bine, pentru ca se vor ivi probleme in familie, in viata de cuplu, se poate chiar sa aveti parte si de un nefericit divort. Daca adunarea din visul tau era formata numai din copii, asta e semn bun si trebuie sa te bucuri pentru ca vei avea un viitor plin de vesti placute.