Vrei sa stii ce inseamna cand visezi o biserica. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru talmacirea viselor.

Ce inseamna cand visezi o biserica

Biserica de obicei simbolizeaza calmitate, liniste, ocrotire, protectie, realizarea speranetelor. Daca te`ai visat in biserica o mare neliniste te va cuprinde. Daca ai visat ca ieseai din biserica asta inseamna ca vei scapa cu bine ditr`o mare complicatie. Daca te`ai visat rugandu`te intr`o biserica asta e semn bun si inseamna ca vei scapa de multe necazuri care iti intunecau sufletul. Daca ai visat ca se zidea o biserica inseamna numai de bine si o nunta in familie sta pe cale sa se organizeze. Daca ai visat un altar de biserica te asteapta multe zile frumoase si fericite. Daca ai visat ca drumul spre biserica era blocat inseamna ca trebuie sa va rezolvati conflictele pe care le aveti cu cei dragi. Daca visezi biserica in care te rogi de obicei inseamna ca vei scapa de necazurile care le ai.

Talmacirea viselor – biserica

Daca ai avut un vis rau in care un lacas al Domnului se afla in ruine asta aduce doar semne rele, de nefericire, de boala in familie si vei avea parte de numai intamplari nefericite si neplacute. Credinciosule, daca ai avut un vis frumos in care iti aparea o biserica frumoasa si mare vei avea puterea sa`ti infrangi toate scaparile si pornirile rele, vei avea parte de curatenie sufleteasca. Daca visezi ca iesi dintr`o biserica inseamna ca vei scapa de o complicatie iar daca intri intr`o biserica inseamna ca vei avea parte de neliniste. Daca visezi o biserica mare inseamna ca vei avea parte de dispute, daca nu te poti apropia de biserica inseamna ca vei indura deziluzii.