Vrei sa stii ce inseamna cand visezi o calatorie. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru talmacirea viselor.

Ce inseamna cand visezi o calatorie

Calatoria din visurile noastre aduce numai vesti bune. Daca ai visat ca faceai o calatorie asta inseamna ca vei avea parte de castiguri banoase semnificative in perioada care se apropie. Daca ai visat ca faceai o calatorie cu prietenii asta e semn ca trebuie sa fii mai atent la toate lucrurile care ti se intampla in viata ta cotidiana. Daca ai visat ca faceai o calatorie cu trenul asta e de bine si sa tot visam astfel de visuri deoarece simbolizeaza prosperitate in viata profesionala, toate scopurile pe care ti le propui au mare sansa sa indeplineasca cu succes.

Talmacirea viselor – calatorie

Cand visezi ca ai avut parte de o calatorie plina de peripetii neplacute si plina de primejdii asta e semn rau si trebuie sa ai mare grija la organizarea evenimentelor care vor exista in viata ta si la persoanele care sunt implicate in respectivele evenimente. Calatoria cu avionul pote simboliza o bucurie trecatoare. Daca in vis faceai o calatorie cu vaporul asta inseamna ca situatia ta financiara ti se va imbunatati cum vezi cu ochii in cel mai scurt timp.