Vrei sa stii ce inseamna cand visezi o femeie. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru interpretarea viselor.

Ce inseamna cand visezi o femeie

In general semnificatia femeii din visul tau aduce in viata ta numai minciuni, certuri, tradari, neplaceri. Daca ai visat ca luai in casatorie o femeie asta e semn rau si inseamna ca vei avea parte de intrigi din partea colegilor la locul de munca. Daca ai visat o femeie batrana asta inseamna ca cineva drag din familie a patit ceva rau si vei primi vesti nu tocmai bune. Daca ai visat o femeie batrana cu riduri inseamna ca vei avea parte de o calatorie cu neplaceri. Daca ai visat o femeie cu barba este caz grav, de moarte chiar. Daca ai visat o femeie cheala inseamna ca vei avea parte de fericire in casnicie. In schimb daca este blonda, inseamna bogatie iar femeia bruneta in vis inseamna dragoste.

Interpretarea viselor – femeie

Cand visezi o femeie tanara inseamna ca dusmanii iti vor inscena lucruri rele. Ai grija la persoanele din jurul tau. Daca femeia pe care ai visat`o era moarta asta inseamna ca vei scapa de grijile care iti apasau sufletul de mult timp. Daca ai visat femei care se certau intre ele e semn rau de vremuri rele si grele. Daca o femeie cu ochi caprui ti`a aparut in vis asta inseamna ca vei atras intr`o aventura. Fii atent si fereste`te de astfel de persoane. Daca ai visat o femeie dansand, asta iti aduce mult noroc. Daca ai visat ca femeia era divortata asta inseamna ca vei avea parte de neintelegere. Daca ai visat`o dezbracata inseamna ca vei avea parte de suparari, nicidecum de alte prostii. Daca ai visat o femeie harnica inseamna ca vei avea parte de o propunere la servici iar o femeie hoata in vis inseamna un semn bun.