Vrei sa stii ce inseamna cand visezi un barbat. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru talmacirea viselor.

Ce inseamna cand visezi un barbat

Traditia romaneasca spune ca atunci cand visam un barbat asta inseamna negativism in toate lucrurile pe care incercam sa le ducem la un bun sfarsit in rezolvarea lor. Daca ai visat un barbat gol pusca, stiu ca pare incitant acest tip de vis si credeti ca e de bine dar din pacate e exact invers si teama de ceva se va strecura in sufletul tau pentru o perioada de timp. Alte cateva mici dificultati iti vor impiedica ritmul alert in rezolvarea unor solutii.

Talmacirea viselor – barbat

Daca in visele tale a aparut un barbat inalt asta inseamna ca niste sentimente de gelozie o sa te incerce o perioada scurta de timp dar vor disparea repede pentru ca motivele care au nascut aceasta mica gelozie se vor dovedi neinsemnate si neadevarate. Daca ai visat un barbat scund asta inseamna ca ca vei avea parte de o cucerire. Daca ai visat un barbat puternic semnificatia este cu privire la ambitiile noastre care s`ar dovedi prea inalte si din cauza aceasta ne vom alege cu sperante spulberate.