Vrei sa stii ce inseamna cand visezi un caine. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru interpretarea viselor.

Ce inseamna cand visezi un caine

Cainele inseamna loialitate, iubire neconditionata, prietenie. Daca in vis ti`a aparut un caine alb in perioada urmatoare vei avea placerea sa iti faci cunostinte noi cu care vei lega prietenii de durata. Daca in visul tau cainele latra este semn de neliniste pentru ca se vor ivi motive care iti vor crea suparari.

Interpretarea viselor – caine

Daca in vis cainele te musca trebuie sa ai mare grija la actiunile pe care le faci astfel incat sa scapi de grijile care iti tulbura linistea. Daca ai visat un caine care se juca cu un ciolan este semn bun pentru ca vei avea parte de iubire si sinceritate din partea persoanei iubite. Daca in visul tau cainele latra o persoana care nu iti este prietena iti va provoca niste suparari. Daca ai visat ca ai primit un caine in dar, ceea ce este un vis foarte frumos, pe de alta parte in realitate  vei avea parte de o mare bucurie pentru ca vei primi o avere.