Vrei sa stii ce inseamna cand visezi un copil. Noi te vom ajuta sa afli folosind acest dictionar de vise pentru talmacirea viselor.

Ce inseamna cand visezi un copil

Visul in care apare un copil in general iti aduce neplacere, boala. Daca visezi mai multi copii la un loc este semn bun ca vei primi vesti interesante. Daca te visezi atingand un copil inseamna ca iti vei asuma multe responsabilitati in actiunile pe care le faci. Daca visezi un copil ce este in fasa inseamna ca o sa ai parte de sanatate, bucurii si bunavoie iar un copil care se joaca in vis inseamna intelegere si dragoste. Cand visezi un copil pe care il legeni inseamna ca afacerea pe care tocmai ai inceput`o va fi una prospera.

Talmacirea viselor – copil

Copiii veseli care apar in vis aduc multe succese, prosperitate pe toate planurile. Daca ai avut un vis urat in care aparea un copil bolnav sau mort nu e semn bun pentru ca este amenintata bunastarea familiei tale. Daca in vis mangai un copil inseamna ca ai indoieli pe care trebuie sa le lamuresti. Daca tii un copil in brate inseamna ca vei avea ceva necazuri. Daca esti fata si ai visat un copil mic inseamna ca cineva urmeaza sa te seduca.